Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Kontaktinformasjon

Fjellfotvegen 17, 2150 Årnes

Anne Johansen(rektor)
Tlf.: 63 91 24 60
E- post:anne.johansen@nes-ak.kommune.no

SFO

Leder : Tom Andresen
Telefon:63 91 24 65/
E- post:tom.andresen@nes-ak.kommune.no

 

APRIL-INFO FRA SKOLEN

 

Vi har lagt påsken bak oss, og vinteren er i ferd med å gi slipp.                                                    
Takk til alle som bidro med rundstykker til påskefrokosten. Det ble et hyggelig måltid i alle klasserom.

Basaren er gjennomført, takk til foreldrene i 3. klasse! Inntekter fra basar og 17. mai gjør det mulig å sende elevene på leirskole.                                                                                                                    
Nå er det 6. klasse sin tur. De drar til Brennabu mandag  4. juni.

Tirsdag 24. april blir Verdens Bokdag markert  på skolen. Vi får besøk fra Nes bibliotek som vil inspirere elevene i 1.-4. kl. til å ta boka fatt. Lesing er en viktig ferdighet!

Apropos ferdigheter, på mandag kommer også leseveileder Bente Støverud og regneveileder Dag Thorvik fra pedagogisk tjeneste. De skal være på skolen vår mandager og tirsdager ut skoleåret. De er ute i alle Nes-skolene noen uker hvert år. Det er 2. og 4. klasse som skal få nyte godt av de ressursene i år.

På onsdag hadde vi besøk av skolestarterne for første gang. En fin gjeng med forventningsfulle barn hadde det fint i 1. klasserommet og i lek ute. De kommer neste gang den 2. mai.

3. mai vil vi ha fokus på plastsøppel. Vi lager mer og mer plast for hvert år som går. En stadig større del av dette søppelet havner i havet. Det flyter 5 billioner plastbiter i havet, til sammen veier de like mye som seksti tusen elefanter!

Før 17. mai skal vi foreta «vanlig»  søppelplukking på skolens nærområde. Fint om elevene kan ha med seg bærepose og en gammel hanske/vott (hvis de har) når klassen skal ut å samle rusk og rask. (Se elevenes planer for tidspunkt)

Det går fort til mai med sine fridager.
Mer info om 17. mai kommer fra komitéen som er i full gang med planlegginga.                           
Torsdag 10. mai er det Kristi Himmelfart, og den 11.. har elevene fri pga planleggingsdag.

Fredag den 18. mai er fridag på skolen, mandag 21. mai er 2. pinsedag, og dermed blir det «langhelg» for noen.

Nå som vinteren har sluppet taket, er vi i full gang med å planlegge skolehagen. FAU-leder vil om kort tid sende ut forespørsel om hjelp til vanning og stell i sommerferien.

HUSK at elevene trenger oppladet læringsbrett på skolen hver dag. De har blitt skikkelig flinke til å benytte dette pedagogiske verktøyet!

Anne

Velkommen til Fjellfoten skole

Fjellfoten skole ligger i utkanten av et byggefelt 4 kilometer fra Årnes sentrum. Skolen er omkranset av naturområder som gir gode muligheter for lek, moro og undervisning ute. Skolegården består av en stor asfaltplass som er mye brukt til mange aktiviteter, vi har en stor gressbane med flere fotballmål, en hånballbane og en stor skoleskog som brukes til sykling, hyttebygging, lekaktiviteter og ski- og akeaktivitet på vinteren. Vinterstid har vi en mye brukt akebakke, skøytebane og oppkjørte skiløyper på skoleområdet. 15 minutters gange fra skolen ligger skogen som et naturlig mål på uteskoledager og andre aktivitetsdager.

Skoleåret 2016/ 2017 er vi omlag 140 elever og 28 ansatte.

Kalender

Se flere