Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Kontaktinformasjon

Fjellfotvegen 17, 2150 Årnes

Anne Johansen(rektor)
Tlf.: 63 91 24 60
E- post:anne.johansen@nes-ak.kommune.no

SFO

Leder : Tom Andresen
Telefon:63 91 24 65/
E- post:tom.andresen@nes-ak.kommune.no

 

Vi er allerede over i november. Kong Vinter har avlagt oss et lite besøk og etterlatt et tynt snølag på bakken. Vi håper på mer!

Det er ikke lenge til 1. søndag i advent, og den tida vi går inn i blir markert på skolen. I klasserommene vil det foregå ulike førjulsaktiviteter, og i gymsalen blir det adventsstund 04.12., 11.12., og 18.12. Julesamling blir onsdag den 20.12. som er siste skoledag før ferien.

Adventskalenderen har en litt spesiell form her på skolen. I mange år har elevene hatt mulighet til å gi en adventsgave til et godt formål, en «omvendt julekalender.» Roswitha Johansen fra Auli tar i mot klesgaver og sørger for at de kommer til fattige land der de deles ut via skoler, sykehus, kirken eller sosialarbeidere. Hun kommer hit på julesamlinga vår den 20.12. for å hente gavene. Det betyr at vi, som før, oppfordrer elevene til å ha med fravokste, rene og hele klesplagg pakket som gave, helst før 1. desember. I klasserommet får elevene hver dag fram til den 20.12. fortelle om sin pakke. Merk gjerne pakka med hvilken størrelse og kjønn den passer til.

Tirsdag 13.12. vil vi markere Luciadagen. 6. klasse skal i forkant bake lussekatter, og  3. klasse vil glede oss med opptog, sang og utdeling på morgenen.

Tirsdag 19.12. er vi invitert til julegudstjeneste i Årnes kirke kl. 09.30. Tradisjonen tro betaler FAU busser dit for oss. Det vil være 4. og 6. klasse som planlegger og gjennomfører gudstjenesten sammen med prest Merete Kavli. På forhånd vil det bli delt ut et skriv med svarslipp der det er mulighet til å velge julegudstjeneste eller et alternativt opplegg på skolen. Det er lov for foreldre og besteforeldre å bli med i kirka, men dere må ordne skyss selv da vi bestiller buss etter elevantall.                              
Her ble det mye «julestoff» til tross for at vi fortsatt er i første halvdel av november.. Vi får spare litt til Desember-info også.

Vi er godt i gang med bruk av læringsbrett, og ser positive og motiverte elever. Minner om at det er et «skoleverktøy» som må behandles forsiktig, og for eksempel ikke brukes samtidig som man spiser eller drikker hjemme. Dersom det tas private bilder og/eller lages bøker eller lignende som ikke er skolearbeid, bør dette lagres et annet sted. Vi ser at noen elever sliter med å finne igjen skolearbeid fordi det er lagret veldig mye på brettet. Ellers er det flott at de får øvelse!

Minner alle om å bruke de oppmerkede parkeringsplassene i stedet for å parkere midt på plassen og langs skogkanten. Slik blir det mer oversiktlig og færre trafikkfarlige situasjoner ved henting og bringing. I skrivende stund er det to busser som skal hente elever, samt en søppelbil. De sliter med å komme fram, og må rygge, fordi det står biler midt på plassen mens det er ledige oppmerkede plasser.

Anne

Velkommen til Fjellfoten skole

Fjellfoten skole ligger i utkanten av et byggefelt 4 kilometer fra Årnes sentrum. Skolen er omkranset av naturområder som gir gode muligheter for lek, moro og undervisning ute. Skolegården består av en stor asfaltplass som er mye brukt til mange aktiviteter, vi har en stor gressbane med flere fotballmål, en hånballbane og en stor skoleskog som brukes til sykling, hyttebygging, lekaktiviteter og ski- og akeaktivitet på vinteren. Vinterstid har vi en mye brukt akebakke, skøytebane og oppkjørte skiløyper på skoleområdet. 15 minutters gange fra skolen ligger skogen som et naturlig mål på uteskoledager og andre aktivitetsdager.

Skoleåret 2016/ 2017 er vi omlag 140 elever og 28 ansatte.

Kalender

Se flere