Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?Kontaktinformasjon

Runnivegen 24, 2150 Årnes
Kontor: 63911315
Epost til skolen

Rektor Liv Kollerud
Ass. rektor Irene Solvåg Nesse
Avd.leder innføringstilbudet Bente Thorsen
Sfo-leder Gunhild E. Hofseth
Sekretær Tove Fallet

 

 

Åpningstider SFO

man-fre 07.00-17.00 

 

Aktuelt

1. skoledag på Årnes skole

Les mer »

Skolestartere høst 2018

Les mer »

Alle nyheter

Velkommen til Årnes skole

Årnes skole ligger 1 km nord for Årnes sentrum. Kommunens innføringstilbud for minoritetsspråklige lokalisert ved skolen. 
Vi er en sentrumsnær skole. Dette gir oss gode muligheter til å bruke biblioteket og Nes kulturhus, i tillegg til kommunesenterets andre funksjoner. Skolen har også tilgang til flotte naturområder. Et friluftsområde vi bruker mye ligger på Høie, ved Glomma. Her har foreldrene ved skolen bygget en flott gapahuk. I sykkelavstand har vi blant annet Veslesjøen og området rundt Dragsjøen. Vi er nærmeste nabo til Runni ungdomsskole og  Runnirinken ishall. Skolefritidsordningen bruker ishallen ukentlig. 
I friminuttene organiserer elever aktiviteter og leker for hverandre. Elevrådet arrangerer blant annet "Årnes talenter", kantine og stikkballturnering. I tillegg er de representert i Samarbeidsutvalget og Samarbeidsmiljøutvalget.

Ledig stilling: Pr. 01.08.18 har vi to ledige stillinger 100% stilling. Behovet er allmennlærer som kan være kontaktlærer på alle trinn. Ta gjerne kontakt for opplysninger om stillingene med rektor, Liv Kollerud.

Tlf. 63 91 13 15 (kontor)
Tlf. 63 91 13 18 (personalrom)
Skolefritidsorningen: Tlf 63 91 13 21 
E-post:
Årnes skole: arnes.skole@nes-ak.kommune.no 
Leder SFO: arnes.sfo@nes-ak.kommune.no

Kalender

Se flere