Utlånsentralen BUA

BUA - NES har et lokale spekket med utstyr som vi håper innbyggerne våre vil bruke flittig. BUA har det meste til fritidsaktiviteter, sport og friluft til gratis utlån.

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


BUA NES 

 

 

Hva er BUA Nes?

BUA er en gratis utlånsordning for alle innbyggere i Nes kommune. BUA –NES er en del av et lands-omfattende nettverk av utlåns-sentraler. BUA – NES  er en av til sammen 31 utlånsordninger spredd rundt i Norge som som låner ut sports- og fritids-utstyr, helt gratis.

BUA  driver fremdeles med utvikling av måter å drive utlån av sports- og fritidsutstyr. Etter hvert vil det komme nye tjenester som for eksempel en bestiller-app en kan ha på mobilen som gjør det enda enklere å bestille utstyr når du trenger det og der du trenger det.

BUA – NES begynner å bli ganske fylt opp av utstyr. Ski, støvler, skøyter, telt, rygg-sekker, sovepost, truger, bålpanner, fjellstøvler, sykler, kanoer og annet utstyr er klart for utlån. Tiltaket er først og fremst beregnet på ungdom, barn og  barne-familier.

BUA - NES administreres av Nes frivillighetssentral og utekontaktene i Nes kommune. 

Målet er å tilby fritidsutstyr til gratis utlån så flest mulig kan komme seg ut og gjøre artige aktiviteter, uten at det koster skjorta.

BUA – NES er flere ting på en gang;

  • Det er folkehelse fordi en kommer seg ut i frisk luft.
  • Det er ut-jevnende fordi en ikke behøver å ha penger til å skaffe seg all verdens mulige og umulige ting.
  • Det er ressursbesparende fordi utstyret ikke bare blir brukt en gang og havner innerst i en garasjen.

 

Se vårt utstyr

Send inn låneforespørsel


Publisert: 17.11.2016 13:01:33
Sist endret: 07.03.2017 13:43