Vinterferieprogram 2018

Vinterferieprogrammet 2018 er ute!

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

MANDAG 19.2         Klatreverket

Vi fyller opp bilene og reiser til Klatreverket, Oslos største og beste innendørs klatresenter.
Vi har 14 plasser i bilene. Inngangsbilletten koster 80 kroner. Betales ved påmelding. Du kan låne utstyr av oss, hvis du ikke har dette selv.  Denne turen passer for alle, uansett klatreerfaring.
Avreise fra Ungdoms Caféen Årnes kl. 10.00, vi er tilbake ca. kl. 16.00. TA MED VANN OG MATPAKKE!!
Samtykkeskjema må leveres. Påmeldingsfrist: 10. februar
Aldersgrense: 6.klasse – t.o.m. 17 år

TIRSDAG 20.2        Trysilfjellet

Det blir ikke vinterferie uten en tur i alpinbakken! Bussen går fra Auli snuplass klokken 07.00, svipper innom Årnes stasjon kl. 07.15 og Vormsund buss st. kl. 07.30. Avreise fra Trysil kl. 16.45 (ca. 3 t busstur). Det anbefales noe erfaring med ski/snowboard for å være med på denne turen.
For heiskort og busstur betaler du bare 300 kroner. Betales ved påmelding! Ta med mat og drikke, da dette er veldig dyrt i bakken.
Samtykkeskjema må leveres. Påmeldingsfrist: 10. februar.
Aldersgrense: 7.klasse – t.o.m. 17 år.

ONSDAG 21.2         Bowling og Laserspill og Gratis kino

Bowling 1 på Kongsvinger tilbyr bowling og laserspill. Laserspill 30 kr pr spill, og 30 kr pr serie for bowling. Betaling ved påmelding. Vi har 14 plasser i bilene.Oppmøte på Ungdoms Caféen Årnes.Avreise kl. 11.00 og vi er tilbake ca. kl. 15.30.
Aldersgrense: 6. klasse-t.o.m. 17 år

Gratis kino

På onsdag kveld vil det være mulighet for gratis kino. Det er begrenset med plasser så her er det førstemann til mølla som gjelder.  Mer info om hvilken film det som vises, kommer når det nærmer seg. Dette legges ut på Utekontakten i Nes kommune og Årnes Ungdomscafé på Facebook. Påmelding til kino skjer på Ungdoms Caféen Årnes på onsdag 21.2 fra kl. 13.00.

TORSDAG 22.2      Skøyting i ishallen og bading i Nes Svømmehall

Oppmøte ved ishallen kl.09.30. Ta med skøyter og hjelm. Trenger du å låne utstyr? Kontakt oss på utekontakt@nes-ak.kommune.no. Vi avslutter i ishallen kl. 11.30. Samtykkeskjema må leveres. Påmeldingsfrist: 10. februar
Aldersgrense: 6.klasse – t.o.m. 17 år. Gratis

Oppmøte ved Nes svømmehall kl. 12.00. Avslutter kl. 15.00.
Samtykkeskjema må leveres. Påmeldingsfrist: 10. februar.
Aldersgrense: Må ha fylt 13 år - t.o.m. 17 år. Gratis.

Hvis du har behov for å låne utstyr til Trysil eller ishallen, ta kontakt med oss på utekontakt@nes-ak.kommune.no eller se på BUA NES sine hjemmesider

OBS! Påmelding til alle aktiviteter er på Nes bibliotek.
Påmeldingen er ikke gjeldende før det er betalt og samtykkeskjema er levert. (Skjema finnes på kommunens hjemmesider, biblioteket og på fritidsklubbene).
Spørsmål? Ta kontakt med utekontakt@nes-ak.kommune.no

Last ned samtykkeerklæring her