Vil du/dere bidra med et trygt og hyggelig sted der barna kan være en del av det vanlige familielivet?

Barneverntjenesten i Nes kommune har mange tiltak for barn og unge, og ett av dem er besøkshjem. Noen barn som bor hjemme hos foreldrene sine trenger et ekstra hjem de kan besøke jevnlig. Andre barn bor i fosterhjem, da fungerer et besøkshjem som avlastning for fosterforeldre.

Et trygt og hyggelig sted

Barneverntjenesten i Nes søker etter familier/par/enslige med og uten barn, eller besteforeldre som kan ha besøk av ett eller to barn en helg pr. måned. Besøkshjemmet trenger ikke å være i Nes, men avstanden må heller ikke være for lang.

Besøkshjemmet skal være et trygt og hyggelig sted der barna kan være en del av det vanlige familielivet. Akkurat nå har vi mange barn som trenger besøkshjem.

Vi søker deg eller dere som vil bidra til å gi et barn en bedre hverdag. Du trenger ingen formell kompetanse som besøkshjem/avlastningshjem. Det viktigste er at du vil gi barn et trygt og godt avlastningstilbud.

Krav til utdanning

Det er ingen krav til utdanning, men erfaring og arbeid med barn er en fordel. Personlig egnethet vil bli tillagt stor vekt.

Vi tilbyr

Det er egne satser for besøkshjem, og du vil bli ansatt jfr. særavtalen for avlastere. Du vil få oppfølging fra kontaktperson i barneverntjenesten etter avtale.

Våre vilkår

Alle besøkshjem må godkjennes særskilt opp mot hvert enkelt barn. Krav om politiattest for alle voksne i familien, samt helseattest fra lege. Disse attestene må være innhentet før oppdraget kan starte opp.

Ta kontakt for å avtale et informasjonsmøte.

Kontaktperson i barneverntjenesten:
Lise Jørgensen Sandli,