Utekontaktene i Nes inviterer deg til en helg i alpinbakkene i herlige Trysil. Vi har leid en stor hytte med alle fasiliteter 6-7 minutter unna skiheisen.

Pris: 350 kr. Dette inkluderer overnatting, transport, heiskort to dager og mat.

Avreise fredag 18.1. kl. 16.00 fra Årnes ungdomsklubb, og tilbake søndag kveld.

Du tar med sengetøy(laken, dyne- og putetrekk), håndkle, toalettsaker, godt med klær og alpinski/brett. Kontakt BUA Nes for gratis utlån av skiutstyr. Hvis du vil ha annen mat enn matpakke i bakken, betaler du det selv.

Innlosjering på tomannsrom. Gutter og jenter hver for seg.

Alder: 8.klasse t.o.m. 17 år.

Bindende påmelding innen 12. januar med kontant betaling og signert samtykkeerklæring på Nes bibliotek. Det er 14 plasser tilgjengelig. Det kreves noe erfaring med ski/snowboard.

Det vil være med tre utekontakter under hele oppholdet. Arrangementet er rusfritt. Spørsmål? Send e-post til utekontakt@nes-ak.kommune.no eller kontakt oss på Facebook; Utekontakten i Nes kommune.

Last ned samtykkeerklæring her;

Samtykkeerklæring.pdf