Vi har sommerjobb til 10 ungdommer og oppfordrer både unge søkere med innvandrerbakgrunn og unge søkere fra den øvrige befolkningen til å søke.

Nes kommune har i år et pilotprosjekt for ungdom bosatt i Nes Kommune. Prosjektet har vi kalt "Språkjobb".
10 ungdommer blir delt inn i par som skal jobbe sammen med ulike arbeidsoppgaver. Type arbeid kan være alt fra helse- og omsorgsarbeid til enkle håndverksoppgaver. Parene består av en ungdom med innvandrerbakgrunn og en ungdom fra den øvrige befolkningen. Gjennom arbeidsperioden får du erfaring med hvordan det er å være arbeidstaker, med de plikter og rettigheter det medfører. Samtidig blir du kjent med et nytt menneskemed helt annen bakgrunn enn deg selv!

Jobbeperioden starter med en obligatorisk samling, med overnatting på Flolangen Skogscamp, 26.juni klokken 17:00 til 27. juni klokken 12:00. Her vil dere blir kjent med de andre ungdommene, få litt opplæring og ha en hyggelig kveld sammen.

Etter sommerferien følger to arbeidsuker i uke 31 og 32. Arbeidstiden i disse ukene er

Mandag              09:00 – 17:00

Tirsdag                09:00 – 17:00

Onsdag                12:00 – 20:00

Torsdag               09:00 – 17:00

Fredag                 09:00 – 17:00

Gjennom arbeidsukene skal dere utføre vanlig arbeid mandag, tirsdag, torsdag og fredag.  Onsdagene vil du få ansvaret for å planlegge en aktivitet for kollegaen din. Dette kan være en hobby du har, noe du liker å gjøre eller noe du er interessert i som du ønsker å ta med den andre på.

Lønn utbetales etter gjeldende tariff. Arbeidet kan føres opp som arbeidserfaring på CV’en din og arbeidslederen vil kunne benyttes som referanse når du søker deg jobb senere – noe som er verdifullt for mange arbeidsgivere.

Høres dette ut som en utfordring du vil ta?

Send en søknad til Nes Frivilligsentralen på e-post: Nes.Frivilligsentralen@nes-ak.kommune.no hvor du skriver litt om deg selv og din motivasjon for å få jobben.

Søknadsfrist: 16. juni 2019

Spørsmål om prosjektet eller stillingen kan rettes til Thomas Ekman Håkonsen på 91194522 eller e-post

Aktuelle søkere blir innkalt til intervju i uke 25.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Dersom du ikke har skrevet søknad før, og ønsker å få hjelp til dette, kan du komme innom Nes frivilligsentral tirsdag den 11.juni fra klokken 17-19.

Publisert: 05.06.2019 13:26:42
Sist endret: 05.06.2019 13:26