Rundt 80 glade skolestartere fra kommunens trafikksikre barnehager deltok på teaterforestillingen «Noen regler må vi faktisk ha-haha», mandag 19. november i Nes kulturhus.

Dette var et musikalsk trafikkteater for barnehagebarn, basert på Molly & Partners musikk, trafikkmoro og annet tøys og tull. Trygg Trafikk sponset forestilling, lunsj og transport, som en følge av at Nes kommune fikk godkjenning som Trafikksikker kommune 3. september i år.

Det var en herlig gjeng med barnehagebarn som møtte opp, og stemningen sto i taket med dans og god stemning underveis i forestillingen! Spesielt vakte Lyset, et gående trafikklys, stor begeistring. Rollene som Molly & Partner ble spilt av skuespillerne Karoline G. Herlofsen og Marianne Krogness, og Christian Stähler på lyd og musikk. Før forestillingen spiste barna frukt, og etter forestillingen var det lunsj med rundstykker og juice. Det ble delt ut reflekser til alle frammøtte.

Trafikksikre barnehager

Auli barnehage, Skogbygda barnehage, Årnes barnehage, Hoppensprett Brårud barnehage, Korsdalen barnehage avd. Hagadalen og Korsdalen barnehage, avd. Auli. De har alle fått godkjenning som Trafikksikre barnehager. Barnehagene har utarbeidet dokumentasjon på hvordan de arbeider med trafikksikkerhet, i henhold til kriterier utarbeidet av Trygg Trafikk og fylkeskommunen.

Det er stor interesse fra flere av barnehagene i Nes om å bli trafikksikre barnehager, og flere vil sannsynlig bli godkjente i nær framtid. På grunn av begrenset plass i lokalet var det denne gang et tilbud til skolestarterne i de fem barnehagene som er blitt godkjent trafikksikre barnehager»

Les mer på nettsiden til Trygg Trafikk:  https://www.tryggtrafikk.no/trafikksikker-kommune/

Publisert: 20.11.2018 14:30:54
Sist endret: 20.11.2018 14:30