Meld inn arrangement til Folkehelseuka

Folkehelseuka i Nes er 1. til 9. september 2018. Vi håper i den forbindelse at organisasjoner, lag og foreninger, virksomheter, næringsliv og andre som ønsker å bidra, lager arrangement som kan bli en del av Folkehelseuka. Alle arrangement som er meldt inn innen fristen 1. juni, vil bli en del av en felles programfolder som vil bli distribuert til alle hustander i Nes.

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Folkehelseuka i Nes blir nå fast arrangert samtidig med Friluftslivets uke hvert år. Det er ønskelig å få flere arrangement med temaet friluftsliv, og bidra til økt bruk av naturen og nærområdene i Nes. Hensikten med Folkehelseuka er at vi som samfunn går sammen om å skape helsefremmende opplevelser, aktiviteter og møteplasser for befolkningen i Nes, og at uken kan gi noen nye bekjentskap og inspirere til økt aktivitet ellers også. Vi ønsker å fremme faktorer for livskvalitet og helse.

Meld på arrangement
Se invitasjon og påmeldingsskjema ved å trykke på denne linken.

Ved spørsmål, send e-post til:
frivilligsentralen@nes-ak.kommune.no

Kommunen tar imot påmeldinger, lager og sender ut en felles programfolder til alle husstander i Nes, om hva som skjer i tidsperioden for Folkehelseuka.

Vi håper derfor at virksomheter i kommunen, organisasjoner, lag og foreninger og andre som har noe å bidra med lager arrangement i sitt nærmiljø, som kan bli en del av den felles programfolderen og dermed en del av Folkehelseuka.

Alle som lager et arrangement er selv ansvarlig for planlegging, gjennomføring og evt. kostnader for eget arrangement.

Foto: "Flolangen, skog, høst" Kommunens bildearkiv

Publisert: 16.05.2018 10:50:45