Matfestivalen Brød & Cirkus

I høst arrangerer vi matfestival for 6. gang på Årnes - i en av landets største og betydeligste landbrukskommuner, Nes på Romerike.

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Oppdatert informasjon 22. september

Matfestivalen Brød & Cirkus holder i dag åpent som planlagt.
Metrologisk institut har nedgradert sitt varsel til gult nivå, det betyr faren over.

Oppdatert informasjon  21. september

Matfesivalen Brød & Cirkus stenges kl. 1600 i dag på grunn av varslet ekstrem vind. Beslutningen er tatt med bakgrunn i informasjon fra Meteorologisk Institutt og i samråd med ledelsen i Nes kommune.
Fra i ettermiddag er det ventet sørlig full storm på kysten og i indre strøk kan det komme  vindkast opp mot 25-30 m/s og det vil kunne være fare for liv og helse ved opphold i telt.
Arrangementer i Årnes Gamle skole og Nes kulturhus, og Åpen brannstasjon går som planlagt resten av festivalen.

Varselet for i morgen ser mye bedre ut og festivalledelsen vil i morgen kl. 0900 beslutte om morgendagens arrangementer går som planlagt i teltene.

Romerikes matfestival

Matfestivalen Brød & Cirkus har over årene blitt til hele Romerikes matfestival, med besøkende og aktører fra hele regionen. Vi gleder oss til september!

Offisiell åpning foretas av ordfører Grete Sjøli torsdag 20. september kl. 16.00.

Fra torsdag 20. september til lørdag 22. september kan du oppleve lokalmatutstillere, næringsseminar, matpresentasjoner, mat- og drikke kurs, bokpresentasjoner, konserter, teater, gjøglershow, sirkusskole, konkurranser og et mangfold av kulturopplevelser for store og små.

Følg med på våre programsider på www.neskulturhus.no/brodogcirkus. Her kommer det mye mer!

Du kan også følge oss på Facebook og Instagram og få de siste nyheter.

#matfestivalenbrødogcirkus #romerikesmatfestival #brødogcirkus18

Matteltet er åpent

torsdag 20.september:16-20

fredag 21.september:12-20

lørdag 22. september:10-18

Det er åpent i festivalteltet fredag og lørdag til kl 24

Festivalen er bygget på vår visjon om å vise landbruksnæringens betydning for identitet, utvikling og innovasjon i en stor og bynær landbrukskommune og samtidig inspirere til samarbeid og nyskaping på tvers av miljøer.

Publisert: 26.06.2018 10:14:08
Sist endret: 26.06.2018 10:14