Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Fra mandag 18. mars vil det foregå rydding av lavspentnettet for Hafslund Nett. Entreprenør er MJØSEN SKOG med Mathiesen Eidsvold Værk som utførende underleverandør.

Området som skal ryddes i Nes kommune i denne omgang ligger vesentlig vest for Vorma og Glomma, fra Vormsund og videre sørover og vestover mot kommunegrensa til Ullensaker, og sørover mot Sørum.

Dette betyr at det blir aktivitet langs linjenettet, og mange vil bli kontaktet dersom det er behov for å utføre tiltak i hager eller andre steder med spesielle behov. Det vil ikke være behov for strømutkobling slik at strømleveransen vil være som normalt når ryddingen pågår. Ryddingen vil normalt foregå i arbeidstiden mellom kl 0700 og 1600 mandag til fredag ut april.

Mer informasjon om linjerydding og gjennomføring av dette finner du på hafslundnett.no:

Henvendelser knyttet til linjeryddingen i dette området kan rettes til:

e-post: oystein.lovli@mev.no, eventuelt tlf 90 64 68 83

Publisert: 15.03.2019 13:09:46