Kulturnatt er et nytt varemerke for å fremme kulturlivet i vår region. Ønsket er å vise mangfold, fremme stedsidentitet og stolthet. Kultur handler nettopp om dette.

Ideen er hentet fra Kulturnatt i Oslo som har pågått noen år. Dette er i støpeskjeen i vår region etter initiativ av kultursjefskollegiet. Noen av kommunene har kommet veldig langt med årets program og noen er i støpeskjeen.

Program kulturnatt i Gardermoregionen

Nes kommune ønsker også å vise til alle arrangeamentene som skjer i Nes, se Nes kulturhus sitt program for oktober.

Kulturprogram i oktober - Nes kulturhus

Nes kommune startet i september med Matfestivalen Brød & Cirkus, i disse dager øves det i hele bygda for høstens aktiviteter. Nes Revy- og Amatørteater er først ute, allerede kvelden før Kulturnatt i Gardemoregionen 11. oktober.

Kjære nesbuer, velkommen og ta del i mangfoldet Gardemoregionen har å tilby!

Håper vi sees!

Publisert: 04.10.2019 12:15:11