Velkommen til informasjonsmøte om smarte energitiltak i din bolig!

Vi ønsker å bidra til at boligeiere bruker energi mer effektivt, og i større grad bruker lokale fornybare energikilder som solenergi. Velkommen til uforpliktende informasjonsmøte for boligeiere i kommunestyresalen på Ullensaker rådhus tirsdag 19. november klokken 18.00.

Der vil du få informasjon om:

• utskiftning av oljefyr
  • varmepumper
  • solceller
  • vedovner
  • etterisolering
  • bytte vinduer
  • ventilasjon
  • støtte fra Enova

Dato: Tirsdag 19. november 2019
Tid:    klokken 18.00-20.00
Sted:  Kommunestyresalen på Ullensaker rådhus, Furusethgata 12, Jessheim

Foredraget holdes av energirådgiver Bjørge Sandberg-Kristoffersen fra Energibygg. Bjørge er en av Norges mest erfarne energirådgivere og har lang erfaring som foredragsholder. Han står bak bloggen www.villadammen.no som forteller hvordan ekteparet Sandberg-Kristoffersen prøver seg på bærekraftig og bevaringsrettet energieffektivisering av en enebolig fra 1936.

Invitasjon til innbyggermøtet finner du her:

Link til arrangement på Facebook

Mer informasjon om infomøter

Gratis energirådgivningstjenester fra din kommune finner du på www.klimasmart.no

ENØK-kampanjen er et samarbeid mellom Akershus fylkeskommune og din kommune. Energirådgivningstjenestene leveres av Energiportalen AS og Energibygg AS.

Publisert: 07.11.2019 12:40:00
Sist endret: 07.11.2019 14:51