Høstferieprogram 2017

Årets program er klart!

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Fredag 29.9 – søndag 1.oktober

Padletur i Mangenvassdraget Vi starter «ekspedisjonen» på Bjørknessjøen og padler i kano nedover vassdraget så langt vi kommer før vi blir hentet på søndag. Vi sover i telt og lavvo, og lager maten vår på primus og bålet. Kanskje vi fanger noe av maten vår også?! Ta med ryggsekk med varmt tøy, sovepose og liggeunderlag. Fiskeutstyr er valgfritt, men husk at du skal klare å bære ditt eget utstyr og en kano underveis. Avreise fra Årnes Ungdomscafè kl. 17.00. Vi vil være tilbake søndag ca. kl. 15.00. Aldersgrense: 7.klasse - 17 år, Pris kr. 100.

Mandag 2.oktober

Go-kart Lev ut Formel 1-drømmen på en av Norges lengste utendørs go-kartbaner på Elverum. Dette er vanvittig moro! Du får kjøre to heat i skikkelige go-karter. Avreise fra Årnes Ungdomscafè kl. 09.00. Tilbake ca. kl. 15.00. Aldersgrense: 7. klasse - 17 år, men du må være minimum 150 cm på sokkelestenfor å kjøre.Ta med matpakke og drikke.Pris kr. 200.

Gratis billett til Nes svømmehall på kvelden. Vi har begrenset med billetter, så førstemann til mølla. Billettene kan hentes på Årnes Ungdomscafè samme dag fra kl. 14.00. Aldersgrense: 8. klasse - 17 år

Tirsdag 3.oktober

Ingen høstferie uten Tusenfryd! Avreise fra bussholdeplassen ved togstasjonen i Årnes sentrum kl. 09.45. Fra Auli Fritidsklubb kl. 10.00. Mat er dyrt på Tusenfryd, så det kan være lurt å ta med seg en matpakke og drikke. Vi reiser tilbake fra Tusenfryd kl. 16.30. Aldersgrense: 6.klasse - 17 år. Pris 200 kr, og dette dekker buss og inngang.

Gratis kino senere på kvelden. Vi har begrenset med plasser, så førstemann til mølla. Hvilken film, alder og klokkeslett vil vi annonsere på facebook, Årnes Ungdomscafè. Påmelding skjer på Ungdomscafèen samme dag fra kl. 14.30.

Onsdag 4.oktober.

Sykling i Trysil Bike Arena. Her er det utfordringer for alle – uansett ferdigheter.Over 100 km med graderte stier, naturlige og bygde.Ta med din egen sykkel, eller du kan leie i Trysil hvis du vil. Sykkelleie betaler du i tilfelle selv.Kle deg etter været. Ta med hjelm og beskyttelse til knær og albuer. Dette kan du også låne av oss. Ta også med mat og drikke. Oppmøte på Årnes Ungdomscafè kl. 09.00, vi er tilbake ca. kl. 18.00. Aldersgrense: 7. klasse - 17 år.  Pris 200 kr. Dette inkluderer transport og heiskort.

Torsdag 5.oktober

Klatreparken Høyt & Lavt i Sørum er alltid en vinner! Mange forskjellige baner med ulik vanskelighetsgrad. Garantert moro! Ta med egen mat og drikke. Ha på klær som er gode å klatre i og noen tynne hansker til å ha på hendene. Avreise fra Årnes Ungdomscafè kl.09.30, Auli fritidsklubb kl. 09.45. Vi er tilbake i ca.15.00. Aldersgrense 7.klasse - 17 år. Pris kr 150.NB: Alle som skal delta må fylle ut egenerklæringsskjema for klatreparken før avreise. Skjemaet finner du her: http://hoytlavt.no/sorum/egenerklaeringsskjema

Påmeldingsfrist : Lørdag 23.september innen kl. 14.00.

Påmelding er på Nes bibliotek på Årnes. Samtykkeskjema må leveres og aktiviteten betalt for at påmeldingen er gyldig. Det er ikke mulig å reservere plasser. Bindende påmelding. (Samtykkeskjema finnes på Nes bibliotek og kommunens hjemmesider) Du kan også laste det ned her.

Spørsmål? Send melding til Utekontakten i Nes på Facebook, eller Trond-48955324, Øyvind-90408365, Øystein-47683739

Publisert: 31.08.2017 15:00:51
Sist endret: 06.09.2017 14:40