Mandag 30. September
Go-kart. Lev ut Formel 1-drømmen på utendørs go-kartbane i Hønefoss. Dette er vanvittig moro! Avreise fra Årnes Ungdomscafè kl. 09.30. Tilbake ca. kl. 15.00. Aldersgrense: 7. klasse – 17 år. Høydekrav på sjåfør: 160 cm. Ta med matpakke og drikke.Pris kr. 200. Værforbehold.

Tirsdag 1. Oktober
Ingen høstferie uten Tusenfryd! Oppmøte på bussholdeplassen ved togstasjonen i Årnes sentrum kl. 09.30.Bussen kjører innom Auli busstopp kl. 10.00. Mat er dyrt på Tusenfryd, så det kan være lurt å ta med seg en matpakke og drikke. Vi reiser tilbake fra Tusenfryd kl. 16.30. Aldersgrense: 6.klasse – 17 år. Pris 200 kr, og dette inkluderer buss og inngang.

Gratis kino senere på kvelden. Vi har begrenset med plasser, så førstemann til mølla. Hvilken film, aldersgrense og klokkeslett vil vi annonsere på Utekontakten i Nes og Årnes Ungdomscafè sin Facebookside. Påmelding skjer på Ungdomscafèen tirsdag fra kl. 14.30. Depositum kr 50, som blir gitt tilbake når forestillingen starter.

Onsdag 2. Oktober.
Sykling i Trysil Bike Arena. Her er det utfordringer for alle – uansett ferdigheter.Over 100 km med graderte stier, naturlige og bygde.Ta med din egen sykkel, lån gratis fra BUA Nes eller du kan leie i Trysil. Sykkelleie i Trysil betaler du i tilfelle selv.Kle deg etter været. Husk hansker. Ta med hjelm og evt. beskyttelse til knær og albuer. Dette kan du også låne av oss. Gi beskjed i god tid om du ønsker å låne utstyr. Ta også med mat og drikke. Oppmøte på Årnes Ungdomscafè kl. 08.00, vi er tilbake ca. kl. 18.00. Aldersgrense: 7. klasse – 17 år. Pris 200 kr. Dette inkluderer transport og heiskort.

Torsdag 3. Oktober
Klatreparken Høyt & Lavt i Sørum er alltid en vinner! Mange forskjellige baner med ulik vanskelighetsgrad. Garantert moro! Ta med egen mat og drikke, eller kjøp på stedet. Ha på klær som er gode å klatre i og noen tynne, gummierte hansker til å ha på hendene. Dette kan du også kjøpe på stedet. Avreise fra Årnes Ungdomscafè kl.09.30, Auli fritidsklubb kl. 09.50. Vi er tilbake ca.15.30. Aldersgrense 12 år – 17 år. Pris kr 150.NB: Alle som skal delta må fylle ut egenerklæringsskjema for klatreparken på nett før avreise. Skjemaet finner du her: https://hoytlavt.no/lillestrom/egenerklaeringsskjema/#confirm

Fredag 4. Oktober og Lørdag 5. Oktober.
LAN treff i lokalene til fritidsklubben på Årnes slår aldri feil! Her kan data –og spill interesserte barn og ungdommer treffes på en sosial samlingsplass og trygg arena med flere voksne tilstede. Det er 20 plasser, og førstemann til mølla som gjelder. Ta med eget utstyr som gaming PC, spillkonsoll, skjerm og kanskje en gaming stol? Husk også på å ta med kabler. Aldersgrense 10-17 år. Pris 100 kroner, inkluderer mat, drikke og snacks på lørdag.

Fredag: 11.00 - 21.00
Lørdag: 11.00 - 23.00

Hele uken:
Gratis billett til Nes svømmehall.
Vi har begrenset med billetter, så førstemann til mølla. Billettene kan hentes på Årnes Ungdomscafé fra mandag, og gjelder en valgfri dag i høstferien. Aldersgrense: 12 år – 17 år. Svømmehallen har egne vakter, Utekontaktene deltar ikke.

Påmeldingsfrist : Fredag 20. September innen kl. 16.00.
Påmelding er på Nes bibliotek på Årnes. Samtykkeskjema må leveres og aktiviteten betalt for at påmeldingen er gyldig. Det er ikke mulig å reservere plasser. Bindende påmelding. (Samtykkeskjema finnes på Nes bibliotek, kommunens hjemmesider og på fritidsklubbene) Spørsmål? Send melding til Utekontakten i Nes på Facebook, eller Trond-48955324, Øyvind-90408365, Øystein-47683739

Last ned samtykkeerklæring her:

Samtykkeerklæring.pdf

Publisert: 27.08.2019 16:05:57