Gaming - uskyldig moro?

Er du en «gamer» eller har du en «gamer» i familien? Ønsker du mer kunnskap om tv- og dataspill?

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Den 8.februar arrangerer Nes kommune fagdagen «Gaming – uskyldig moro?» i Nes Kulturhus kl. 18.00 – 21.00.

For de fleste er gaming en morsom og givende fritidsaktivitet og mange opplever stor mestring gjennom å spille tv- og dataspilll. Dessverre opplever også enkelte negative konsekvenser for sin helse- og livssituasjon grunnet problematisk spilling. Mange foreldre og voksne som jobber med barn opplever også usikkerhet rundt barnets spillvaner. Nes kommune ønsker derfor å øke forståelsen for, og kunnskapen om spilling – både fornøyelsesspilling, storspilling og problemspilling.

Arrangementet er gratis. Billetter kan hentes ut i biblioteket eller i kulturhuskiosken.

Fagdagen er et samarbeid mellom Fritidsklubbene i Nes , avdeling fritid og forebygging, Nes bibliotek og SLT-arbeidet i kommunen, gjennom støtte fra Helsedirektoratet.

Publisert: 08.01.2018 11:52:40
Sist endret: 08.01.2018 11:52