Fra 2. til 10. september arrangeres folkehelseuka i Nes for tredje gang.

Firsten for å komme med i programfolderen, som sendes ut til alle husstander i Nes, er 1. juni.

Alle kan lage arrangement
Det skjer utrolig mye bra rundt om i bygda og dette ønsker vi å markere sammen med dere ved å synliggjøre aktiviteter gjennom det vi kaller Folkehelseuka.  Kommunen tar imot påmeldinger, lager og sender ut en felles programfolder til alle husstander i Nes, om hva som skjer i tidsperioden for Folkehelseuka.  Vi håper derfor at organisasjoner, lag og foreninger og andre som har noe å bidra med lager arrangement i sitt nærmiljø som kan bli en del av den felles programfolderen og dermed en del av Folkehelseuka.

Fokus i 2017

«Bli kjent med bygda di»

• trivsel
  • mestring
  • sosiale møteplasser
  • for alle aldre, og både to- og firbente

Ønsker dere å være med?
Alle som lager et arrangement er selv ansvarlig for planlegging, gjennomføring og evt. kostnader for eget arrangement.

Meld dere på ved bruk av påmeldingsskjema her:

Folkehelseuka 2017, påmeldingsskjema.docx

Folkehelseuka 2017, påmeldingsskjema.pdf