Instruktører

I tråd med mål 5 i kommunens Helhetlige oppvekststrategi; «Vi handler ved bekymring for barns utvikling», skal alle ansatte gjennomføre opplæring i URO-metodikken.

Det er med stolthet og spenning vi her presenterer Nes kommunes 8 av 9 flotte instruktører i URO-metodikken. Disse skal i årene framover, kurse alle som jobber med barn og unge i Nes i metoden «Å ta opp uro».

Metodikken er en dialogisk metode som skal sikre at vi får til et godt og respektfullt samarbeid, på et tidlig tidspunkt, når vi må ta opp vår uro med foreldre/familie og andre voksne, for å hjelpe barn og unge. Metoden vil også gjøre oss i stand til å kommunisere bedre som kollegaer.

Spørsmål om dette kan rettes til URO-koordinator Tove Hansen; tove.hansen@nes-ak.kommune.no

Publisert: 02.05.2018 14:19:16
Sist endret: 02.05.2018 14:19