BUK sin mobbeforebyggende konkurranse

Årets viktigste konkurranse er avgjort og vinneren offentliggjøres 19. juni!

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

11. mai gikk fristen ut for BUK (Barn og unges kommunestyre) sin mobbeforebyggende konkurranse. Barn og unge i kommunen har sendt inn nesten 140 bidrag som beskriver et trygt og godt skolemiljø, og jurien har jobbet godt med å finne de to vinnerbidragene. Det var mange digitale bidrag. Disse vil etter hvert bli vist både her på kommunens nettside og på avisa Raumnes sine sider. Bidragene som ikke er digitale, slik som tegninger og fortellinger, er nå utstilt på servicetorget på Rådhuset. Utstillingen er åpen for alle og blir stående fram til 22. juni.

Vinnerene av konkurransen vil først bli offentliggjort i kommunestyremøtet den 19. juni kl. 15.00. Vi oppfordrer alle som har sendt inn bidrag til å komme da.

Publisert: 07.06.2018 22:09:50
Sist endret: 07.06.2018 22:09