Velkommen i bursdag

Nes svømmehall er ett år og det feirer vi med gratis inngang til de første 50 gjestene, fra kl  09:00 tirsdag 31. juli

Vi serverer kake til alle gjester denne formiddagen.

Det blir en aktiv bursdag med  Walk-On-Water ute i 25 meter bassenget hele dagen og  vi arrangerer skliekonkurranser med premier.

Bli med i trekningen om et ekstra årskort og 3 klippekort til Nes svømmehall

Alle som kjøper årskort eller klippekort i uke 31, blir med i trekningen av et ekstra årskort, dette kan gis til et familiemedlem eller en venn.. I tillegg vil vi trekke ut 3 gratis klippekort til alle som har kjøpt årskort eller klippekort.

Øvre Romerikes fortrukne familiesvømmehall

Det første året med Nes svømmehall har vært fantastisk, med over 100.000 glade badegjester. Et fantastisk personale som yter god service og høy arbeidsglede. Svømmehallen har vunnet 2 nasjonale priser, for beste renhold og beste gjenkjøp, og vi har generelt god bedømmelse på Facebook med en score på 4,7.

Med dette kan man trygt si at Nes svømmehall har blitt Øvre Romerikes fortrukne familiesvømmehall.

Noe av det som er skjedd i Nes svømmehall i løpet av det første året

• Offisiell åpning av ordfører,  med  oppvisning fra synkronsvømmere, stupere og med musikkinnslag.
  • I folkehelseuken 2017 hadde vi over 30 aktiviteter for store og små og vi hadde over 3.000 besøkende denne uken.
  • Høstferien ble en suksess med 3500 besøkende og mange aktiviteter – Nes svømmehall har blitt en den foretrukne svømmehallen for alle innbyggere på Øvre Romerike, vi har åpent når andre har stengt, vi har åpent 359 dager .
  • I alt har skolebarn fra hele kommunen besøkt svømmehallen 10.341 ganger. Med over 600 timers svømmeundervisning. I tillegg til at vi nå underviser i babysvømming kommer barnehager på besøk hver uke. Vi bidrar til og har gitt et kjempeløft til svømmeferdigheten til innbyggere i kommunen. Dette skal vi fortsette med i årene fremover, vi vil tilby enda flere kurs og enda mer undervisning i forskjellige former for vannaktivitet.
  • Vi har avholdt kvalifikasjon til Norsk mesterskap i vannsklie. Det ble en kjempesuksess og vi hadde mange deltakere i både barn, dame-  og herreklassene. Vi sendte to deltakere til Aquarama i Kristiansand hvor begge deltakere kjempet om medaljer. Det ble ikke medalje denne gang, men vi stiller helt sikkert med nye deltakere neste år.
  • Den store badedagen hvor vi hadde halv pris på inngang var en stor suksess hvor flere fikk mulighet til å se svømmehallens fasiliteter. Dette vil bli gjentatt igjen i høst.
  • Påskeaktiviteter hvor vi hadde 3.000 badegjester som deltok på påskejakt, i tillegg til andre aktiviteter i hallen.
  • Svømmehallen var stengt i juni for å få rettet opp små feil som er oppdaget gjennom hele året. Nye stiger ned til bassenget er nå på plass, sprukne fliser er skiftet ut  og badstuen er også blitt pusset opp. Sist men ikke minst, hallen har gjennomgått storrengjøring og fremstår nå helt fresh.

Vi vil takke alle badegjester som alle birdar til å gjøre Nes svømmehall til den beste.

Publisert: 26.07.2018 12:45:40
Sist endret: 26.07.2018 12:45