Bane NOR informerer

Arbeider på Kongsvingerbanen

Fant du det du lette etter?

hva forsøkte du å finne?

Bane NOR arbeider med å skifte ut kontaktledningsanlegget på Kongsvingerbanen. Sørumsand stasjon oppgraderes og tillegg er det stadig behov for vedlikehold av jernbanesporet. I den forbindelse er det behov for et såkalt totalbrudd mellom Lillestrøm – Kongsvinger. Det vil si at det i perioden fra kl. 04.10 natt til lørdag 10. november frem til kl. 16.10 søndag 11. november ikke vil kjøre tog langs strekningen. Dette for å muliggjøre arbeider i sporet.

Arbeidene vil medføre støy, spesielt fundamentboringen. På Kongsvinger stasjon vil det være arbeider om natten, og naboene til stasjonen vil bli varslet på SMS og tilbudt alternativ overnatting. Når det gjelder øvrige arbeider langs strekningen vil det ikke utføres boring nær bebyggelse og boligområder om natten eller tidlig morgen.

Ved spørsmål, se vår nettside eller ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver Andrea Mikalsen Rodriguez, tlf. 948 03 784 eller spor- og togfremføringskoordinator Cato Westli, tlf. 91650374. For informasjon om buss for tog og eventuelle ruteendringer, se vår nettside, applikasjonen Nå eller NSBs nettsider.

Publisert: 01.11.2018 14:02:00
Sist endret: 01.11.2018 14:02