Vår nye kinosal - Atmossalen – ble formelt innviet torsdag 11. mai, med to lukkede visninger av premierefilmen King Arthur – Legend Of The Sword.

Først en markering for å takke alle som har deltatt i prosessen og det praktiske arbeidet med kinosalen, og på kvelden en forestilling for butikklederne på Amfisenteret og heldige vinnere av en konkurranse de har hatt gående der.

Mange blide ansikter hele dagen!

Atmossalen har fått navn etter det fantastiske lydanlegget salen er utstyrt med. 36 høyttalere er med på å gjøre filmen til en optimal opplevelse. Stolene er av samme type og fra samme leverandør som i THX-salen, så her vil publikum også sitte godt.

Med denne nye salen som kommunen leier av Amfi Drift, kan Årnes kino nå tilby det beste kinoanlegget på Øvre Romerike og Glåmdalsregionen.

Fra og med fredag 12. mai åpnes salen for det brede publikum.

Velkommen på kino!

Publisert: 12.05.2017 12:46:12